Våra tjänster

entreprenad

Varför oss?

Rollsbo Rörläggeri AB, din pålitliga partner inom VVS-entreprenader. Vi hanterar en rad tjänster inklusive total- och generalentreprenader, och har specialiserat oss på ny- och ombyggnationer av fastigheter inom fastighets-, industri- och energisektorn. Med de nödvändiga certifieringarna och en lång erfarenhet av branschen, erbjuder vi våra kunder trygga och effektiva installationer.

kompetens

Vår kompetens sträcker sig från projektering och installation till underhåll och service, vilket ger våra kunder trygghet samt möjligheten att spara både tid och pengar. Genom att arbeta nära våra kunder, strävar vi efter att förstå och uppfylla deras krav, önskemål och förväntningar, och därigenom skapa långvariga och förtroendefulla relationer. 

SERVICEAVTAL BRF

Vi är glada att presentera vår tjänst som erbjuder en komplett service- och övervakningslösning för ert VVS-system till en fast månadskostnad. för komplett service och övervakning av ert VVS-system, inkluderande både fysiska besök och fjärrövervakning för att snabbt hantera tryckfall eller temperaturavvikelser. Vårt smarta styrningssystem optimerar komfort, trygghet och energibesparing för er fastighet. Med ett serviceavtal hos oss får ni tillgång till vår expertis dygnet runt, alla dagar om året. 

Rollsbo Rör har en lång tradition av att samarbeta med bostadsrättsföreningar, med ett team av kompetenta och certifierade tekniker redo att erbjuda snabb service när det behövs. Kontakta oss för mer information om vårt serviceavtal eller för att formulera en förfrågan. Vi ser fram emot att hjälpa er med era VVS-behov.

ENERGIOPTIMERING

energiförvaltning

Som fastighetsägare har du en unik möjlighet att påverka både din plånbok och vår planet positivt genom effektiv energiförvaltning. Genom att boka en besiktning med oss tar du första steget mot en mer hållbar och kostnadseffektiv fastighetsdrift. Vårt mål är att minimera ditt kringarbete gällande VVS och hjälpa dig att identifiera och förbygga potentiella problem innan de uppstår.

optimala drift

I en öppen dialog med dig går vi igenom dina tankar och behov. Vår erfarna personal utför sedan en noggrann analys av ditt värmesystem för att säkerställa dess optimala drift och hitta möjligheter till energibesparingar. Genom att fokusera på förebyggande service, bidrar vi till att minska både dina kostnader och din fastighets miljöpåverkan.

VÄRMEPUMPAR

Hos Rollsbo Rör har vi en lång erfarenhet av att installera värmepumpar och med dagens avancerade teknik kan du avsevärt minska dina uppvärmningskostnader. Vi erbjuder installationer för både villor och större kommersiella fastigheter och arbetar med värmepumpar från välrenommerade märken som Nibe, Vaillant och Bosch. Vår expertis inom värmepumpsteknik garanterar kvalitativa installationer som uppfyller dina behov och förväntningar. Kontakta oss idag för rådgivning och konsultation, och ta steget mot en mer energieffektiv fastighet.

ditt projekt är vår prioritet

Rollsbo Rörläggeri – Expertis som räcker från litet till stort.