SERVICEAVTAL INOM VVS

BEKVÄMT OCH TRYGGT FÖR BOSTADSRÄTTSFÖRENINGAR

Vi kan till en fast månadskostnad erbjuda en komplett tjänst för service och övervakning av VVS-system där vi via fysiska besök servar de komponenter som ingår samt att vi har fjärrövervakning där vi kan se om ni tappar tryck eller om temperaturerna i systemet avviker.
Via en smart styrning på systemet skapar vi komfort, trygghet och energibesparing för er fastighet.

Oavsett om er bostadsrättsförening är stor eller liten så behöver era fastigheter service och reparationer. Vi kan idag erbjuda oss att sköta denna service, dygnet runt, 365 dagar om året. Livslängden på många bostäder kan också förlängas genom att de får en gedigen skötsel i tid. Med ett serviceavtal får ni kontroll över kostnader och kan flytta över ansvaret till yrkesproffs, vilket gör styrelsemedlemmarnas situation mycket lättare.
Vi på Rollsbo Rör har arbetat för bostadsrättsföreningar länge. Vi förstår utmaningarna och ser till att ni blir nöjda, trygga samt att ni slipper överraskningar!
Vill ni veta vad som ingår innan ni bestämmer er eller är osäkra på hur ni formulerar en förfrågan kontaktar ni oss så berättar vi mer. Vi har alla tillstånd, certifikat och behörigheter som krävs av en trygg samarbetspartner.